MAISTAS

Mums svarbu, kad kiekvienas svečias šventėje rastų tai, kas patinka būtent jam, tad siūlome platų meniu pasirinkimą nuo tradicinių lietuviškų patiekalų iki prabangių, gurmaniškų valgių. Virtuvės šefas Robertas Gurskas yra savo srities profesionalas, vadovavęs ne tik restoranams Lietuvoje, bet ir kaupęs patirtį užsienyje. Profesionalumas, tarptautinė patirtis bei lankstus požiūris į kiekvieno kliento norus leidžia kiekvienai šventei sukurti individualų meniu.

Foto: Sivakoff Photography
Foto: Sivakoff Photography
Foto: Sivakoff Photography
Foto: Sivakoff Photography

Visas maistas gaminamas sodyboje, taip užtikrinant jo šviežumą ir kokybę. 

Į sodybos kainą yra įskaičiuoti karšti patiekalai, šalti užkandžiai, alaus stalo užkandžiai ir pusryčiai. 

Sudarydami meniu prisiimame atsakomybę, kad maisto stalas būtų nuolat pildomas ir visi svečiai sotūs.

Desertų negaminame. Esant poreikiui, galime rekomenduoti tiekėjus.